contact

Een vraag? Geef hieronder je vraag en je gegevens in en we antwoorden je zo snel mogelijk.

Fotografie Benny Winckelmans is een fotostudio gevestigd in Kessel-Lo bij Leuven gespecialiseerd in familiale en zakelijke portretten. 

Contactgegevens

Fotografie Benny Winckelmans

Gemeentestraat 80

3010 Kessel-Lo (Leuven)

gsm 0479 44 52 05

info@fotobw.be

Volg ons

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Instagram - White Circle

Openingsuren

Dinsdag: 14u - 18u

Woensdag: 9u30 - 13u30

Donderdag: 14u - 18u

Vrijdag: 14u - 18

Of na afspraak!

Lokatie

 

Communie- of Lentefeest?

Benny zorgt voor de leukste, gekste en coolste communiefoto's en de mooiste cadeautjes voor oma & opa en meter & peter.

Leuke fotoshoots

Leuke fotoshoots met de baby, de kids of de ganse familie. Studio geschikt voor groepen tot 15 personen, grotere groepen kunnen op lokatie.

Duidelijke prijzen

Fotoshoot + vergroting 20x30 cm is altijd 59€.

Download de volledige prijslijst!

Professionele afdrukken

Als portretfotograaf staat Benny er op dat alles op de meest kwaliteitsvolle manier wordt afgewerkt. Daarom werken we met de beste fotolabo's, een garantie voor mooie 'wall-art' in jullie huiskamer!

NEWBORN & BABY'S

Baby's worden snel groot! Met een mooie fotoreportage houden jullie die herinnering voor altijd vast. Benny maakt zowel van newborns (0-21 dagen) als oudere baby's en peuters tijdloze beelden.

KIDS

Een fotosessie met kleuters en kinderen is pure fun. Benny maakt leuke en speelse foto's die nog jaren jullie huiskamer zullen sieren.

FAMILIE

Een mooi familieportret, een prachtige foto van de mensen die jullie graag zien hoort thuis in elke woonkamer. Portretfotograaf Benny Winckelmans maakt tijdloze beelden die perfect afgewerkt worden.

DUO & PORTRET

Een portret van jezelf, met je geliefde, met je broer of zus, met je huisdier of met... In onze gezellige fotostudio maken we er een leuke fotosessie van met tijdloze resultaten.

ZWANGER

Elke zwangerschap is uniek. Leg die mooie tijd vast in een tijdloos album of een leuke fotodoos.

De fotoshoot was een fijne ervaring.Rustige,kundige en gepassioneerde fotograaf, kon erg goed met kinderen om. Prachtige resultaten waarvoor dank. Zeker een aanrader!

Goede en snelle service! We waren zeer blij met het resultaat van de fotoshoot en komen zeker terug. De fotograaf nam echt de tijd om een zo mooi mogelijk resultaat te bekomen, niet altijd evident met een kindje van 1 week oud. Aanrader voor iedereen, zeker ook met kindjes!

Het was voor ons een heel leuke ervaring! De fotograaf is heel vriendelijk! Er is een ongedwongen sfeer en hij is heel kindvriendelijk! Super!!!

Pasfoto's, ook van baby's, kinderen en ouderen

dinsdag 14u - 18u

woensdag 9u30 - 13u30

donderdag 14u - 18u

vrijdag 14u - 18u

OF NA AFSPRAAK via 0479 44 52 05

Pasfoto's

13€/set van 6 foto's